fbpx

Henkilöstökuvaus

Laadukkaat studiokuvat ilman ajanvarausta monipuoliseen käyttöön!

Korkea laatu

Premiumkuva otetaan studiossamme laadukkaalla kameralla valkoista taustaa vasten. Kuva syvätään, värisävyt säädetään, rajaus tehdään toiveidesi mukaisesti, ihon pinta silotetaan ja kuvaan voidaan tehdä muitakin pieniä editointeja (kuten ryppyjen poistaminen paidasta). 

Voimme sopia henkilöstökuvauksesta myös miljöössä tai asiakkaan luona. Tällöin kuvaus ei ole yhtä kustannustehokas, mutta saatte varmasti hyvän tarjouksen meiltä kysymällä osoitteesta info@starimage.fi

Meiltä saat myös korkealaatuiset henkilökortit eli badget. Henkilökortti voidaan tehdä yksipuoleisena tai kaksipuoleisena. Henkilökorttiin saadaan myös UV-leimalla 1-värinen printti lisäämään turvallisuusominaisuuksia. Kysy myös meiltä korttikoteloista!

 

Henkilöstökuvaus ja yrityskuvaus meiltä edullisesti ja joustavasti tyyväisyystakuulla!

Ilman ajanvarausta studiolla

Henkilöstökuvaus onnistuu liikkeissämme sopimusasiakkaille ilman ajanvarausta. Laita sähköpostia info@starimage.fi ja laitetaan teidänkin henkilöstökuvat kuntoon!

Helppo sijainti kuvauksille

Liikkeemme sijaitsevat 7 eri kaupungissa erinomaisilla sijainneilla. Henkilöstökuvaus onnistuu Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa ilman ajanvarausta.

Kattavat aukioloajat

Liikkeemme ovat tavanomaisia studioita laajemmin auki. Henkilöstökuvan ottaminen onnistuu helposti ennen tai jälkeen työpäivän.

Häkellyttävä hinta-laatusuhde

Laadukas studiovaloilla otettu henkilöstökuva meiltä yksittäin 28€ / kuva ja suuremmille määrille vielä edullisemmin. Kuvillamme on lisäksi tyytyväisyystakuu ja voimme ottaa koevedoksen ennen palvelumme käyttöönottoa. Varmistamme myös meillä otettujen kuvien yhdenmukaisuuden!

5 VINKKIÄ PAREMPIIN KUVIIN!

NÄIN ONNISTUT KUVASSA!

VALITSE ASUSI HARKITEN Riippuen taustan väristä, valitse kontrastivärejä! Esim. valkoisen taustan kanssa sopii värikkäät vaatteet tai musta, mustan taustan kanssa sopii erityisesti valkoinen sekä muut kirkkaat värit. Valkoinen valkoista vasten hukuttaa sinut helposti taustaan!

SUORISTA RYHTI 

ASENTO Ota kameraan kohden hieman viisto asento, käännä kuitenkin rintamusta hieman suorempaan kameraa kohti. Tämä asento saa sinut näyttämään heti ryhdikkäältä ja hoikemmalta

KIILTO POIS MATTA MEIKKIPOHJALLA Salamoilla kuvatessa kasvot saattavat helposti kiiltää. Tähän oiva ratkaisu onkin puuteri! Myös huuliin ja silmämeikkiin kannattaa kiinnittää huomiota ja tehdä niistä tavallista tummemmat. Salama helposti syö meikistä väriä!

HARJOITTELE POSEERAUKSIA JA ILMEITÄ Kaikki asennot eivät sovi kaikille ja tärkeää onkin etsiä itselleen ne parhaiten toimivat asennot ja ilmeet, sellaiset jossa tunnet itsesi itsevarmaksi, mikä tuntuu luonnolliselta ja hyvältä.

VALITSE MIELUISIN KUVA

Saat itse valita ottamistamme kuvista parhaimman! Otamme niin monta kuvaa kunnes olet tyytyväinen

u

TIESITKÖ!

Toimitamme kuvasi yleensä jo samana päivänä, jolloin saat kuvasi nopeasti käyttöön!

VINKKI!

Tee kuvaukseen mahdollisimman matta meikkipohja, jottei salamoita käytettäessä kasvosi kiillä! Myös silmämeikki ja huulimeikki kannattaa tehdä normaalia vahvemmaksi. Salama syö meikkiä!