fbpx

PASSIKUVA SUOMI

cv fotografering

Studiofoton med hög kvalitet för mångsidig behöv! 

Behöver du det representativ foto för ditt jobb eller för din arbetssökning? Eller vilja ha nytt profilfoto till sociala media? 

CV fotografering är snabbt och lätt sätt för att få fotot med hög kvalitet om själv för många behov!

Du kan komma utan tidsbeställning. Prislistor kan finna på våra affärsspecifik sidor!

VAR KAN JAG ANVÄNDA ETT FOTO?

Ett stilig cv-foto agerar alltid! Här är nåra tipsen var du kan använda ditt foto!

i

PLATSANSÖKAN

I arbetssökning är det viktigt att sticka ut från andra sökande! Ett foto med kvalitet i ansökan skapar ett professionell intryck.

FOTON FÖR ETT FÖRETAG

Vi också tar kvalitet foton snabb för en större grupp, t ex. för ett webbplats eller för ett företags kommunikation!

PROFILFOTO TILL SOCIALA MEDIA!

Behöver ditt sociala medier konto mer mångsidigt materialen? Fyllas din instagram konto av selfies? Behöver du ett stilig foto till datingsida? Ett studiofoto bringar variation på sociala medier konto och som profilfoto det skapar ett bra intryck!

Du behöver inte att boka tid för ett cv fotografering! Vi bearbetar foto/foton vanligen på samma dag eller senast på den följande morgon! Du får fotona med e-post.

5 TIPSEN FÖR DET LYCKAT FOTO!

LYCKAS I BILDEN!

VÄLJA DIN DRÄKT MED EN TANKE Beroende på ett färg om en bakgrund, välja kontrast färger! T ex. med en vit bakgrund passar färgglad eller svart kläder och med en svart bakgrund vit och andra klara färger. Vit mot vit sjunker dig lätt i bakgrunden! 

SITT UPPRÄTT

EN POSITION Ta en lite lutande position mot en kamera men vända din skuldror lite direkt mot kamerans. Du ser ut mer upprätt och slankare i den position

TA BORT GLANS MED ETT PUDER När fotograferas med blixtar, kan ansiktet glans lätt. Svar för detta ät ett puder! Lyfta fram också dina ögon och läppar. En blixt äter sminker!

PRAKTISERA KROPPSSTÄLLNINGAR OCH ANSIKTSUTTRYCKEN  Alla positioner passar inte på alla. Är viktig att finna positioner och ansiktsuttrycken som passar på din själv. Sådana där du är självsäker och du kännas bra. 

VÄLJA DET BÄSTA FOTO

Du får se ditt foto och välja själv det bästa! Vi tar så många foton att du är nöjd

u

VISSTE DU?

Vi bearbetar foto/foton vanligen på samma dag följaktligen får du ditt fotot snabbt i användning!

TIPS!

Gör ett matt smink för fotografering så ditt ansiktet inte glans! Lyfta fram också dina ögon och läppar. En blixt äter sminker!