fbpx

englanniksi käännetty

*TARJOUS ON VOIMASSA 12.5.2024 ASTI

Äitienpäiväkampanja valkoiset ja värilliset mukit 9,90 €/kpl!

*TARJOUS ON VOIMASSA 12.5.2024 ASTI

Äitienpäivä- kampanja

Laadukkaat painotuotteet omalla kuvallasi edullisesti! Etsitkö täydellistä lahjaa läheisellesi tai piristystä arkeesi? Painotuotteet eli kuvatuotteet ovat helppo ja edullinen tapa ilahduttaa itseäsi tai läheisiäsi.

Painotuotteisiin voidaan painaa kuvien lisäksi myös tekstiä! Valikoimastamme löytyy mukeja, palapelejä ja hiirimattoja.

Punainen ALE -20%

OHJEITA PAINOTUOTTEEN HANKKIMISEEN

1. Pohdi millaisen tuotteen haluaisit

Tuotteen ulkonäkö kannattaa suunnitella etukäteen. Jos haluat painetun mukin, mieti mille puolelle mukia haluaisit kuvasi, vai haluaisitko koko mukin levyisen panoraamakuvan. Mieti myös haluatko valkoisen mukin vai erikoismukin. Lisämaksusta voimme suunnitella tuotteesi ulkonäön tai muokata tai parannella kuvaa, jonka haluaisit mukiin.

Muistathan, että sinulla tulee olla oikeus käyttää kuvaa tuotteen valmistamiseen. Jos et ole itse ottanut kuvaa, kuvan ottajalta kannattaa kysyä lupa kuvan käyttöön.

2. Tallenna kuvasi jaettavaan muotoon

Tarvitsemme kuvasi, jotta voimme painaa sen tuotteeseen! Kuvan voi jakaa meille lähettämällä sen sähköpostitse joko liitteenä tai linkkinä pilvipalvelun kansioon (esimerkiksi Dropbox tai Google Drive), jonne olet tallentanut kuvasi. Löydät lähimmän liikkeen yhteystiedot täältä! Asiakaspalvelijamme neuvoo tarvittaessa kuvan siirtämiseen liittyvissä asioissa.

3. Tule liikkeeseemme!

Kun tiedät millaisen tuotteen haluat, tule liikkeeseemme! Asioidessasi otamme tietosi ylös ja siirrämme kuvasi meidän järjestelmään. Samalla tuote maksetaan. Asiakaspalvelijalta saat tarvittaessa apua kaikissa kuvatuotteen hankkimiseen liittyvissä asioissa!

4. Nouda valmis tuote liikkeestämme!

Kuvatuotteet ovat noudettavissa viimeistään vuorokauden kuluttua tilauksestasi. Saat meiltä ilmoituksen, kun tuotteesi on noudettavissa!