fbpx

Painotuotteet

Painettu muki

Tilaa muki omasta suosikkikuvastasi! Persoonallinen kuvamuki antaa hyvän alun päivälle kotona tai työpaikalla. Kahvikuppi omasta kuvasta on toivottu ja taatusti ainutlaatuinen synttäri- tai joululahja lapselle, sukulaisille tai ystävälle. Kuvamuki on helppo tilata: valitse vain kuvat ja tulee liikkeeseemme.

Tietoa tuotteesta

2_mukit

Valokuvia ja tekstiä

Muki omasta kuvasta on juuri sellainen kuin haluat. Voit valita mukin kylkeen yhden tai useampia kuvia, panoraamakuvia, grafiikkaa sekä tekstiä. Samalla kun nautit juomasta, voit ihastella kuvia lapsista, matkoista, lemmikeistä tai lempiharrastuksesta. Hyödynnä eri teemoja ja mallipohjia suunnittelussa.

2_mukit

Omat mukit vasen- ja oikeakätisille

Nyt on huomioitu myös vasenkätiset! Mukin kuvituksesta voi jokainen nauttia täysillä, kun ennen suunnittelua valitset, tuleeko muki oikea- vai vasenkätiselle. Saat mukin kuvat näyttämään parhaan puolensa ihan jokaisen käyttäjän kädessä.

Sydäntä Lämmittävät Lahjat: Henkilökohtaiset valokuvamukit

Kun kyseessä on lahjojen antaminen, ei mikään voita henkilökohtaisen lahjan antamaa sydämellistä tunnetta. Henkilökohtaiset valokuvamukimme ovat täydellisiä lahjoja, jotka lämmittävät sekä kädet että sydämen. Olipa kyseessä syntymäpäivä, hääpäivä tai ihan vain siksi, nämä mukit kantavat rakkautta ja muistoja, joita haluat jakaa. Jokainen siemaisu muistuttaa lahjan saajaa erityisestä siteestä kanssasi. Valitse suosikkikuvasi ja luo lahja, joka tulee olemaan arvossaan vuosia eteenpäin

Muistojen mukillinen: Henkilökohtaiset mukit jokaiseen tilaisuuteen!

Elämä on täynnä juhlittavia hetkiä, ja mikä olisi parempi tapa merkitä niitä kuin henkilökohtaisilla mukeilla? Räätälöidyt mukimme ovat monikäyttöisiä ja sopivia mihin tahansa tilaisuuteen, oli kyseessä sitten syntymäpäivät, häät, valmistujaiset tai perheen tapaaminen. Lisää henkilökohtaisuutta omilla valokuvillasi ja viesteilläsi, muuttaen jokaisen siemauksen kunnianosoitukseksi tilaisuudelle ja ihmisille, joita arvostat. Tee jokaisesta tapahtumasta unohtumaton mukillisen muistojen kera!

Luovuus Kiehuu: Suunnittele oma valokuvamuki!

Ilmaise luovuutesi ja yksilöllisyytesi suunnittelemalla oma valokuvamukisi. Se on enemmän kuin pelkkä muki; se on kanvaasi muistoillesi ja mielikuvituksellesi. Lataa suosikkikuvasi, lisää tekstiä, valitse värit ja katso, kuinka ainutlaatuinen visiosi herää eloon. Olitpa hemmottelemassa itseäsi tai yllättämässä rakasta ihmistä, räätälöity valokuvamuki on täydellinen tapa näyttää tyyliäsi ja tunnetta. Aloita luovuutesi kiehuminen tänään!

Arvostelut

Nopea toimitus ja hyvä laatu. Tilasin viisi erilaista painettua mukia Passikuva Suomesta. Mukit tulivat hyvin nopealla toimituksella ja yllätyin itsekin, kuinka nopeasti ne tulivat (alle 2 päivässä). Mukien laatu on erinomainen.

Muut ostivat myös

painotuotteet_mallikuva_palapeli

Painettu palapeli

14,90 EUR

2_mukit

Painettu muki

13,90 EUR