fbpx

PASSIKUVA SUOMI

suomen paras Takuu passikuville

Viranomaiskuvien asianmukainen toimivuus on tärkeä asia, siksi me myönnämme reilun takuun ottamillemme kuville.

Lue lisää alta.

LYÖMÄTÖN TAKUU

Koska viranomaiskuvia käytetään erilaisiin hakemuksiin, on tärkeää, että kuva kelpaa oikeaan tarkoitukseen ja hakemuksen saa ajoissa valmiiksi sekä hyväksytyksi. Meidän tehtävämme on tarjota sinulle toimivia kuvia. Olemmekin niin varmoja kuviemme toimivuudesta, että tarjoamme sinulle Suomen parhaan takuun. Tarjoamme tyytyväisyystakuun lisäksi siis tällä sivulla mainitun takuun, joka on toimivuustakuu.

HYVÄKSYTTY KUVA TAI REILU HYVITYS

Uskomme vankasti ammattitaitoomme ja tuhannesta ottamastamme kuvasta vain yksi saa hylkäyksen viranomaisilla. Tämän vuoksi annamme sinulle myös takuun, jotta voit luottaa palveluumme. Mikäli ottamamme kuva ei kelpaa viranomaiselle, saat rahasi takaisin sekä veloituksetta uuden kuvan. Kuvan hylkäys tulee osoittaa asianmukaisella viranomaistodistuksella. Poliisin järjestelmästä näemme suoraan toimittamiemme kuvien statuksen, jolloin tiedämme heti, jos sähköinen kuva ei ole hyväksytty!

TAKUUN RAJOITUKSET

Tällä sivulla mainuttu takuu on toimivuustakuu. Viranomaisen hylkäämisestä tulee osoittaa virallinen todistus, jossa ilmenee kuvan hylkäys. Poliisille toimitetun sähköisen passikuvan hylkäämistä ei tarvitse osoittaa, riittää kun toimitettu kuvatunnus annetaan meille. Hyvitystä varten on aina esitettävä kuitti. Hyvitys suoritetaan samalla maksutavalla kuin palvelu on suoritettu. Hyvitys koskee otettua kuvaa eikä voi ylittää ostetun palvelun summaa. Mikäli kuvauksessa on otettu useita kuvia, hyvitys koskee vain hylättyä kuvaa. Takuu on voimassa kuvan ottamisesta 6 kuukauden ajan, tätä vanhempia kuvia ei sisällytetä takuun piiriin. Takuun puitteissa toimitetaan vain yksi uusi kuva veloituksetta. Uusi takuun puitteissa tarjottu kuva tulee ottaa 6 kuukauden aikana siitä, kun alkuperäinen kuva on ensimmäisen kerran otettu.

Takuu koskee kuvia, jotka on otettu kuvaajan ohjeiden mukaisesti. Mikäli kuvattava on halunnut tietynlaisen kuvan, vaikka kuvaaja on ohjeistanut toisin, kuva rajautuu takuun ulkopuolelle. Mikäli kuvassa käytetään silmälaseja, joista tulee heijastuksia tai varjoja, kuvassa hymyillään, kuvassa käytetään asiakkaan toiveesta koruja tai huivia tai sellaisia esineitä, joista tulee varjoja kasvoille, rajautuu kuva takuun ulkopuolelle. Otamme kuitenkin myös takuun ulkopuolisista kuvista veloituksetta kerran uudet kuvat, mikäli kuvat ovat alle 6 kuukautta vanhoja eivätkä ne kelpaa viranomaisille. Asiakkalla on velvollisuus selvittää kuvausta varten hakemukseen vaadittuun kuvaan viranomaisteen vaatima oikea pukeutuminen esimerkiksi hiusten, huivien, silmälasien, korujen, muiden vaatteiden ja meikkauksen osalta. Mikäli kuva hylätään edellä mainituista puutteista johtuen, rajautuu kuva takuun ulkopuolelle.

 Takuu ei koske kuvan muita ominaisuuksia. Tyytyväisyystakuu tarkoittaa sitä, että asiakkaalta kysytään aina hyväksyntä kuville. Asiakkaalle näytetään aina kuva, ennen kuin se toimitetaan viranomaisille, asiakkalle tai ennen kuin se tulostetaan. Ennen kuvan toimittamista tai tulostamista asiakkaasta otetaan uusi kuva, mikäli hän ei ole tyytyväinen esitettyyn kuvaan. Tulostettu tai toimitettu kuva tulkitaan näillä toimenpiteillä asiakkaan hyväksymäksi, jonka jälkeen tyytyväisyystakuu on toteutettu ja sen voimassaolo päättyy välittömästi. Toimitettu tai tulostettu kuva sisältää myöntämämme tällä sivulla mainitun toimivuustakuun sisältäen rajoitukset tällä sivulla mainituin ehdoin.

 

Ammattilaiset kuvaamassa

Meillä kuva otetaan studiovälineillä, taustasta alkaen. Näin tarjoamme parhaan mahdollisen laadun. Kuvaa ei oteta hämyisessä nurkassa seinää vasten tai kopissa, jossa joudutaan käyttämään laajakuvalinssiä kuvasuhteita vääristäen.

Lisäksi henkilöstömme koostuu ammattitaitoisista kuvaajista, jotka kuvaavat myös studiokuvauksia sekä kuvauskeikoilla. Jos tarvitset ammattikuvaajaa, kysy kuvauspalveluista meiltä sähköpostitse info@starimage.fi.

ARVOSANA 4,9/5

Saamiemme arvosteluiden pohjalta arvosanamme on erinomainen! Meille asiakastyytväisyys on avainasemassa. Siksi haluamme myöntää myös hyvän takuun palveluillemme. 

Mikäli sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä palveluistamme tai haluat antaa meille palautetta, otamme sitä mielellämme vastaan! Voit kysyä lisää chatissa, sähköpostitse tai soittamalla.

99,9% Hyväksyttyjä kuvia

Olemme ottaneet vuosien aikana valtavan määrän valokuvia. Satojen valokuvaus- ja videokuvauskeikkojen lisäksi olemme ottaneet viranomaiskuvia mielestämme lukemattoman määrän. Näistä otetuista kuvista aniharva on saanut viranomaiselta hylkäyksen – ja hyvä niin!