fbpx
2_mukit

Kuvamuki

13,90 EUR

  • Hinnat sisältävät arvonlisäveron.                                                                      Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. 5,95/tilaus.
  • Toimitusaika: 3-7 arkipäivää
  • Lisämukit samasta kuvasta 9,90€/KPL
Tuotetiedot
  • Koko: korkeus 9,5 cm, halkaisija 8 cm
  • Sopii oikea- ja vasenkätisille
  • Keramiikkaa, suosittelemme käsinpesua
  • Suurin mahdollinen kuva-alue 19,8×8,6 cm

Kuvamuki

Teetä muki omasta suosikkikuvastasi! Persoonallinen kuvamuki antaa hyvän alun päivälle kotona tai työpaikalla. Kahvikuppi omasta kuvasta on toivottu ja taatusti ainutlaatuinen synttäri- tai joululahja lapselle, sukulaisille tai ystävälle. Kuvamuki on helppo tehdä: valitse vain kuvat ja sijoita ne valmiiseen mallipohjaan.

Erikoismukit

2_mukit

MUKI PANORAAMAKUVALLA +1€

Panoraamakuva ulottuu koko mukin ympäri!

2_mukit

GLITTERMUKI 16,90€

Sisältää kuvasi painettuna hopeiselle, mustalle tai pinkille glittermukille.

2_mukit

VÄRILLINEN MUKI 15,90€

Sisältää kuvasi painettuna valkoiselle mukille, jonka sisus ja kahva ovat värilliset. Valikoimissamme on 12 eri väriä! 

2_mukit

TAIKAMUKI 17,90€

Sisältää kuvasi painettuna taikamukille, joka näyttää tavalliselta mukilta kunnes mukiin kaadetaan kuumaa nestettä, joka saa kuvasi ilmestymään näkyviin. Taikamuki on ulkopinnaltaan musta ja sisäpinnaltaan valkoinen.

Tietoa tuotteesta

Valokuvia ja tekstiä

Muki omasta kuvasta on juuri sellainen kuin haluat. Voit valita mukin kylkeen yhden tai useampia kuvia, panoraamakuvia, grafiikkaa sekä tekstiä. Samalla kun nautit juomasta, voit ihastella kuvia lapsista, matkoista, lemmikeistä tai lempiharrastuksesta. Hyödynnä eri teemoja ja mallipohjia suunnittelussa.

Omat mukit vasen- ja oikeakätisille

Nyt on huomioitu myös vasenkätiset! Mukin kuvituksesta voi jokainen nauttia täysillä, kun ennen suunnittelua valitset, tuleeko muki oikea- vai vasenkätiselle. Saat mukin kuvat näyttämään parhaan puolensa ihan jokaisen käyttäjän kädessä.

Valokuvia ja tekstiä

Muki omasta kuvasta on juuri sellainen kuin haluat. Voit valita mukin kylkeen yhden tai useampia kuvia, panoraamakuvia, grafiikkaa sekä tekstiä. Samalla kun nautit juomasta, voit ihastella kuvia lapsista, matkoista, lemmikeistä tai lempiharrastuksesta. Hyödynnä eri teemoja ja mallipohjia suunnittelussa.

Ideoita kuvamukin käyttöön

Kuvamukilla voit lähettää tärkeän viestin

Rakkaudentunnustus, tsemppilause tai sisäpiirin läppä – kirjoita kuvamukiin viesti, joka saa hyvälle tuulelle! Haluttu tunnelma syntyy käyttämällä eri fontteja ja värejä. Näytä lämpimät tunteesi läheisellesi antamalla hänelle syntymä- tai ystävänpäivälahjaksi kuvamuki, joka on ainoa laatuaan!

Painata mukiin logo tai muuta grafiikkaa

Mukin kyljessä oleva kuva voi olla myös tyylikästä grafiikkaa. Taiteile itse tai skannaa omaan käyttöön lempikuviosi, symboli tai merkki. Logomuki on myös kiva myyntituote seurojen tai koululuokkien varainkeruuseen sinne mokkapalojen kylkeen.

Iloa ja energiaa työpäivään

Kuvamukilla tuot omaa persoonallisuuttasi esille töissä. Tauolla saat uutta energiaa kahvin lisäksi mukista, jonka kuvissa on sinulle tärkeitä ihmisiä, oma koiranpentu tai lomareissun rantamaisema. Jos et käytä mukia juomiseen, niin yksilöllinen kuvamuki piristää työpöytää vaikka kynätelineenä.

Taikamuki

Tutustu myös taikamukiin, joka näyttää alkuun täysin tavalliselta mukilta, mutta lämmin juoma paljastaakin piilossa olevan kuvan. Valitse kuvaksi lempikuvasi, tai useampi! Voit myös yllättää kaverin tai sukulaisen jollain osuvalla mietelauseella tai sisäpiirivitsillä – vain mielikuvitus on rajana!

17.90  EUR

Arvostelut

Nopea toimitus ja hyvä laatu. Tilasin viisi eri taulua StarImagesta (kaksi canvas taulua ja kolme erikokoista alumiinitaulua). Taulut tulivat hyvin nopealla toimituksella ja yllätyin itsekin kuinka nopeasti ne tulivat (alle 5 päivää). Kaikkien taulujen laatu oli hyvä ja se että sovellus antoi varoituksen jos kuvien laatu ei ollut riittävän hyvä taulun kokoon nähden.

Muut ostivat myös

Hiirimatto

Hiirimatto

11,90 EUR

Palapeli

Kuvapalapeli

14,90 EUR

2_mukit

Kuvamuki

13,90 EUR