fbpx

Ystävänpäiväkampanja jopa -20 % Ale Kaikista kuvatuotteista!

Ystävänpäiväkmpanja

jopa -20 % Kaikista kuvatuotteista!

Ystävän-päivä- kampanja

Laadukkaat painotuotteet omalla kuvallasi edullisesti! Etsitkö täydellistä lahjaa läheisellesi tai piristystä arkeesi? Painotuotteet eli kuvatuotteet ovat helppo ja edullinen tapa ilahduttaa itseäsi tai läheisiäsi. Painotuotteisiin voidaan painaa kuvien lisäksi myös tekstiä! Valikoimastamme löytyy mukeja, palapelejä ja hiirimattoja.

Punainen ALE -20%

Mihin painotuotteita voi käyttää ?

MUISTOKSI TÄRKEÄSTÄ HETKESTÄ

Kuvamukilla tai muulla painotuotteella voit helposti ikuistaa itsellesi tärkeän hetken osaksi arkeasi. 

Lahjaksi

Saajalle merkityksellisellä kuvalla varustettu tuote on uniikki ja henkilökohtainen lahja!

Yrityksille

Yritys voi vahvistaa brändiään omilla logoilla varustetuilla painotuotteilla. Painotuote henkilökohtaisella viestillä varustettuna on myös erinomainen tapa kiittää henkilöstöä!

Painotuotteet

Painettu muki

alk. 13,90 EUR

alk. 11,10 EUR

Painettu palapeli

14,90 EUR

11,90 EUR

Painettu Hiirimatto

11,90 EUR

9,50 EUR

OHJEITA KUVATUOTTEEN HANKKIMISEEN

1. Pohdi millaisen tuotteen haluaisit

Tuotteen ulkonäkö kannattaa suunnitella etukäteen. Jos haluat painetun mukin, mieti mille puolelle mukia haluaisit kuvasi, vai haluaisitko koko mukin levyisen panoraamakuvan. Mieti myös haluatko valkoisen mukin vai erikoismukin. Lisämaksusta voimme suunnitella tuotteesi ulkonäön tai muokata tai parannella kuvaa jonka haluaisit mukiin.

Muistathan, että sinulla tulee olla oikeus käyttää kuvaa tuotteen valmistamiseen. Jos et ole itse ottanut kuvaa, kuvan ottajalta kannattaa kysyä lupa kuvan käyttöön.  

2. Tallenna kuvasi jaettavaan muotoon

Tarvitsemme kuvasi, jotta voimme painaa sen tuotteeseen! Kuvan voi jakaa meille lähettämällä sähköpostitse joko liitteenä tai linkkinä pilvipalvelun kansioon (esimerkiksi Dropbox tai Google Drive) jonne olet tallentanut kuvasi. Löydät lähimmän liikkeen yhteystiedot täältä! Asiakaspalvelijamme neuvoo tarvittaessa kuvan siirtämiseen liittyvissä asioissa. 

3. Tule liikkeeseemme!

Kun tiedät millaisen tuotteen haluat, tule liikkeeseemme! Asioidessasi otamme tietosi ylös, siirrämme kuvasi meille ja hoidamme tuotteen maksamisen. Asiakaspalvelijalta saat tarvittaessa apua kaikissa kuvatuotteen hankkimiseen liittyvissä asioissa! 

4. Nouda valmis tuote liikkeestämme!

Kuvatuotteet ovat noudettavissa viimeistään vuorokauden kuluttua tilauksestasi. Saat meiltä ilmoituksen kun tuotteesi on noudettavissa!